Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

"Mamma, utan dig hade vi inte varit här"
Hon sa det med sån självklar tyngd.
"utan kvinnor fanns inget folk"
En insikt som förändrar allt.
Stolt att få vara en del.
Att vara framtiden.




Övriga genrer av KåGe
Läst 88 gånger
Publicerad 2019-08-17 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KåGe