Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pain is back

My spine is under attack
My mind cant hold it back
Spilling the pains of my brain
Onto my loved ones
It’s driving me insane




Fri vers av KåGe
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-25 10:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Synd att det inte var bandet The Pain med Spiv Åland på sång.
2018-12-25
  > Nästa text
< Föregående

KåGe