Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommit fram

Tvivel var min gud
Ingen vet var de ska
Anpassningarnas stjärna, med hård och tjock hud
Men det tar sin vändning från och med idá

Vem är helt säker Sofi?
Kan tvivel ge en känsla av att vara fri?
Fri från mål, vision och framtidsplan
Allt kan ändras; detta hus? flera barn? denna stan?

Jag vill vara säker på det jag gör och vad jag vill
Vill inte länge ängslas över all skit och att inte räcka till
jag vill vara här, med er som älskar mig
Vi har kommit fram nu, har du det, så säg




Övriga genrer av KåGe
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-08-15 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KåGe