Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig till sista andetaget

Jag älskar dig till sista andetaget


Jag älskar dig till sista andetaget
Du är allt för mig på denna jord
Jag älskar dig till sista andetaget
Jag kan inte finna ord

Jag älskar dig till sista andetaget
Du är allt för mig på denna jord
Jag älskar dig till sista andetaget
Jag kan inte finna ord

Du är som en stjärna på himmelen som lyser klart
Den lyser bara för mig
Du var allt för mig på denna jord
Du finns fortfarande kvar i mitt hjärta

Jag älskar dig till sista andetaget...


Du är som en stjärna på himmelen som lyser klart

Jag älskar dig till sista andetaget...


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 595 gånger
Publicerad 2019-08-17 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj