Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till SHS haikuverkstad. Uppgift: Vardag


Timmar

Var dag blir vardag
en lång räcka timmar
äldreboendet




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-18 13:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så viktigt med aktiviteter på äldreboende också
2019-08-19

  Johan Strömstedt
Insiktsfullt.
2019-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Det saknas aktiviter som ger guldkant på tillvaron!
Bra skrivet.
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP