Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyord

Tågförsening
personer på rälsen
skyltat som "spårspring"




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-19 07:35



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Aktueelt, nyskapande och förmedlar härliga bilder med " spårspring".
2019-09-15

  Anya VIP
Fantastiskt innehållsrikt. Jag är både på perrongen och på rälsen. Mycket bra nyord. Sparas.
2019-09-02

  Jan Widströmer VIP
Just så. "Spårspring" med flera tragiska olyckor som följd enligt media. Ett märkligt ord kan tyckas.Skylt behövs säkert, samt än mera ett sunt förnuft, som blir allt ovanligare, tycks det.
2019-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som förmedlar hur det ofta ser ut!
2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP