Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i juli


Flyguppvisning

På svindlande höjd
svalorna gör loopar
runt varandra




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-18 14:38



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jag ser allting i din fina haiku!
2019-09-15

    ej medlem längre
Fin flygkonst!
2019-08-19

  limerick
Snyggt!
Och utan några flygcerifikat!
2019-08-19

  Birk Andersson
Fint!
2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP