Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blotta ljudet av din röst...


Blotta ljudet av din röst ger mig gåshud, min själs vara 
skälver och jag blir febrig. Jag är definitivt besatt av dig.
Våra heta kyssar är himmelriket när vi sjunker ned till
kärlekens drömzon. Vi skriker ursinnigt när vi förenas
i det vita ljuset. Efteråt, en underbar frid och vi delar
på en cigarett, glada, befriade, lyckliga. Eros jet bränner
udden av våra problem. Vår ömhet skimrar i mörkret.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-08-20 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP