Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina allra bästa vänner


Döden och fantasin, 
är mina närmaste, bästa
och mest älskade vänner.
Dom är nog de enda som
kommer att orka med mig
på hela min livsresa.
Döden är ibland en väldigt
frestande utväg från livet,
en väldigt kort resa till
något helt annorlunda.
I fantasin kan jag vara
fri att inbilla mig 
allt som jag önskar.
Ibland så ter sig livet vara
ett mycket långt straff
utan benådning.
Världen är ett ruttet arsle
i vilket man sitter fast.
Världen är helvetet.
Det som hjälper 
och som lindrar mest
är fantasin och döden.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-21 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP