Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsglädje


Dödens hela underbara härlighet.
Vila naken på en blommande äng. 
Så skönt att få slappna av andas ut.
Ett vilt barn som skrattar lyckligt.
Att äntligen slutligen ha levt klart.
Transformeras in i en annan frihet.
Döden en outsinlig källa av glädje.
All stress och vånda blott ett minne.
Vi kommer alla att sväva in i ljuset.
Att dö något mysigt att se fram emot.
Det är inte så jävla roligt att försöka.
vara glad i en helt vansinnig värld.
Dödens euforiska hänryckta jubel.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-23 08:57



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Mot den kollektiva rofyllda själen

2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP