Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extas


I midnatten så kysser
vi varandra ymnigare,
djupare och intensivare.
När våra själar blommar
ut, så tänds ett inre ljus
som fyller oss med extas.
När vi älskar så blir allt
annorlunda, magiskt.
Vi blir oss själva, sådana
vi kunde, borde vara alltid.
Kyssar och smek av glädje.
Tung och fullkomlig frihet.
Samtidig skön urladdning.
I midnatten så kysser
vi varandra ymnigare,
djupare och intensivare.
Vi är äntligen hemma.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-08-24 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP