Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett utdöende

Världen står och väntar

Världen står och stampar

Världen är uppdämd,
ska svämma över alla bräddar,
ska bryta igenom,
ska forsa fram

Det kommer en paus,
tystnad kommer
med alla sina ljud

En vidsträckt yta sväller
över sitt djup

En tanke lyfter
utan kropp

Kortvågsljuden glittrar
som diamanter
i lösgjorda minnen

En efterklang tonar ut
över horisonten

Jag ebbar ut i en tonlös vibration

Ett utdöende talar tyst för sig självt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-08-26 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP