Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENFALDIGT

för din välfärds skuld
enfaldiga hjärtan blöder

men du ser inte
förutan öppna sinnen
stjärnorna, fåglarnas flykt
kan inte höras

detta enfald talade jag
med perfekturens röst
övertygande, bland dessa
med de slutna läpparna


© Bosse 26 augusti 2019.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-26 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten