Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft


Vad vänder mig vad händer mig
Vad leder mig bort från vått
Ljuset i min hand ska tala
jag ska leda men inte ledsamt i blått

Om jag ska vara på din tron
Välj mitt inre styre o ge mig mitt sans åter
Och jag ska skapa din vision
Om du tillåter




Fri vers av R Michael H
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-26 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H