Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Jag vissnar av allt du gav
Om vi ändå kunde vara
Törst efter någon annan kan inte förklaras
Det är inget mer när du inte ler




Fri vers av R Michael H
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-17 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H