Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
123 ska utläsas \"etttvåtre\"


123

123 älskling
det är vårt
ingen ska ta det
aldrig någonsin

det mesta blev kaos
du vände min värld
men 123 älskling
det är vi nu

säg eller tryck
jag förstår ändå
jag läser dina ögon
säg 123




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-06-28 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson