Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att älska dig älskling älskade du



Jag älskar att älska dig älskling älskade du
Det är så jävla underbart att se dig leva upp
Livet har härjat med dig fruktansvärt hårt
Vi tar av oss av alla kläder i skymningen och
dansar en tryckare ute i det daggfriska gräset
Din kärlek är en naturkraft omöjlig att tämja
Av alla djupa kriser så har du blivit urstark
Vi älskar upptända, vilda, ursinnigt kåta och
den här gången blir du med ett kärleksbarn
Jag älskar att älska dig älskling älskade du. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP