Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bläck och blyerts/del 2

 

Kvällningens skådespel nämner 

varken blyerts eller bläck och 

vinden är inte i närheten 

Fiskarna slår medan sjöns och 

himlens symbios blottar sig inför

en tro, ett hopp och en kärlek

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-29 17:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
1 Kor 13:13.

Underbart. Benådade ögonblick.

"Var stilla och besinna..."

Fantastisk bild!
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP