Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När De små kryper fram

När de små kryper fram
ur sina mörka jordhålor
expanderar de till stora svampar

de jäser och sväller
som gula bröddegar

(gult är en förskräcklig färg)

När de små sväller
vidgas bröstkorgen
så revbenen tänjs ut
till bristningsgränsen

hjärtat tappar greppet
störtar ner i håligheterna
och tumlar runt
i det öronbedövande
ekot av sina egna slag

En trasig pump
Avslitna slangar
och de klibbiga
fuktiga röda spåren

som de lämnar efter sig

när det kryper tillbaka ner
i sina kaninhål





Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2019-08-29 20:29



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
this some of that feelgood shit ^^
2019-10-31

  McLashlan
får också lite underlands-vibbar. härlig, smått knasig och småotäck skrivelse.gillar!
2019-09-07

  danne //
Skräck poesi med ångest i.
Det har de nödvändiga ingredienserna hela vägen ut till Alice kaninhål..
schysst tycker jag.
Lili du kan skrämmas.
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP