Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång för mycket

Du står där kvar,
så stilla i regnet,
varje droppe pärlar sig,
ramlar av.

Som om det var,
Ovärdigt och förmätet,
att ens att röra dig,
Onåbar.

Jag väntar i värmen,
torr och sprucken,
ett falnande krus.
Jag böjer mig inte.

Du vänder blicken,
jag hör sucken,
ett slocknande ljus.
Du behöver mig inte.




Bunden vers av Elleholm
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elleholm