Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger av grått

Klumpen, knuten, den uppbyggda anspänningen,
Löses som socker i the,
Virvlar runt i min mage,
Vrider vridna tarmar rätt.

Lyckan, ruset, av det konstlade anförandet.
Bubblar som syra i cola,
Flyger fritt i min rymd,
Slår draken slätt i marken.

Sömnen, vilan, den förlåtande annalkan.
Försvinner som dagar som går,
Vyssar draken så sött,
In i den eviga vilan.




Fri vers av Elleholm
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-09 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elleholm