Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vego a go go

Tallriksdjur bligar blint mot de blanka redskapen
Andar och skäl stör mest intravenöst
Samveten glutenfria,
nära på avdragsgilla
Dagens rätt är aldrig djurens




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-30 15:38



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndig slutsats
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP