Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swischen på Hirschen

Nättröjans stora mage en hoppborg som tar allt inte skägget tar
Nu pillrar den på mobilen - igen,
”Tja, sitter på Hirschen haru Swisch?”
Nä, det knappas vidare efter vänner som har
Och det har en, Swischet hörs, beställning görs, biran på bordet åter fylld
Ske-ljuden ökar nu exponentiellt:
”Scha, haru Swisch ja schitter på Hirschen, du vet, nedanför Schinkel, swicharru en schläng?”




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-31 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP