Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En stund, en strand, en hand

 

Med nyväckta fingertoppar 

sätter hon sanningens ord

på pränt i förgänglig sand

Hon leker med orden och 

låter vågorna smeka 

Senare, färdas hon precis dit 

hon vill...där går hon att möta

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-01 20:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Orden som suddas ut av sand och vågor men som samtidigt ger frigörelse och öppning framåt?
Stämningsbild.
2019-09-01

  Larz Gustafsson VIP
"Love Letters In The Sand" (Pat Boone, som blev en kristen).
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP