Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta hål/ orgasm

han drar mig intill sig som gravitation
fast i hans bana
acceleration
kröker min tid, mitt rum,
min ryggrad, min mun
bottenlöst djup
slukar och
sliter mig sönder tillslut
driven till upplösning
utlösning
älskling

landar i underbart ingenting





Fri vers av lli
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-02 02:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnligt och så utelämnande underbart! Go for it!!
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lli