Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med blandade känslor i mitt modershjärta





I dag på min dotters födelsedag

tänder jag ett ljus under tystnad

glad över att hon har varit

ledsen över att hon inte är




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-09-03 12:27



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så vackert och fint skrivet
men ändå så sorgligt.
Mitt modershjärta gråter
men tröstas av dina ord
"glad över att hon varit"

Den vackraste tanken av alla
För hon finns kvar i ditt hjärta
och lever vidare i dina minnen
Tack för att du delar med dig
av det finaste du har
Kram

2019-09-16

  Ezmeralda VIP
Förstår din saknad.
Det är fint att hon varit.
I ditt hjärta finns hon alltid kvar.
2019-09-15

  lila fjäderblomman VIP
KRAM
2019-09-13

    annelie eriksson VIP
Så fint skrivet om din älskade och saknade dotter<3
Många styrkekramar<3
2019-09-12

  MALVAA VIP
vi finns alla här för dig
må hennes ande vila i frid
Det svider i hjärtat när du skriver så
må din själ lugnar sig lite när du vet att hon finns nu i en bättre plats, bättre värld än den som vi lever i
2019-09-08

  Ess VIP
<3<3<3<3<3<3<3
2019-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
jag tänker så här; vore jag din dotter och närvarande hos dig - fastän död - skulle jag bli så lättad och rörd över raden "glad över att hon varit" - sorg och kärlek så nära i ditt vackra modershjärta!
2019-09-04

  M.Eta
Kram! Livets orättvisa går inte att dölja.
2019-09-04

  Gunnel Eriksson VIP
Din dikt visar att man kan
vara samlad även inför djup sorg.

2019-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver så fint och berörande sorgen, som alltid lever i minnet. Barn borde inte få dö före sina föräldrar.
2019-09-04

  KattenKin VIP
Ledsen för din skull, livet har sina outgrundliga vägar, många gånger orättvisa. Du är tapper. Fint att tända ljus, jag tror hon ser det.
2019-09-04

  Niliboy
Själarna sjunger lovsång från evigheten
Å lär oss förtrösta!
2019-09-04

    ej medlem längre
Må ljuset ge ljus och värme som hon också gör och gjort.
2019-09-03

    Peter Söderqvist
Så vacker fångar du den kvarvarandes rutiner och hantering av sin förlust.
2019-09-03

  Palett
Fin text för en älskad avliden.
2019-09-03

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och innerliga ord för
en älskad dotter.
2019-09-03

    Lena Staaf VIP
Olidlig smärta blandad med glädje över att hon funnits.
Tät och stark text.
2019-09-03

  Öknens Ros VIP
En mors sorg och glädje.
2019-09-03

  ULJO
Sorgligt när ett liv slutar för tidigt. Det är inte rättvist. Låt ljuset brinna.
2019-09-03

  Maria Sundelin VIP
Sorg och glädje möts i vemod
Varma kramar
2019-09-03

  StinaJ VIP
Fint och vemodigt skrivet. Både sorg och glädje möter varandra i denna text.
2019-09-03

  Feliaxel VIP
Livet är inte rättvist tyvärr,barnen ska leva längre än oss
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP