Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcks av vinden

Likt ett ljus i den mörka natten
Som ingen vind förmår att blåsa ut
Förundras jag över hur svårt 
Det ibland är att släppa taget
Om det jag vet är helt fel
Kanske är det tryggheten
I det jag känner till
Som får mig att tveka för mycket
För jag vet ju att ljusen
Alltid kan släckas av vinden
Hur mörk natten än är




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-03 22:33



Bookmark and Share


  Femme Fatale
sååå fint skrivet <3
2019-09-25

  Marita Ohlquist VIP
En makalöst bra text. Tack för den.
2019-09-04

  ULJO
Ödmjuka tankar vid ljusets låga.
2019-09-04

    ej medlem längre
Jag tycker om din fundering och ditt bildspråk. Finns det något vackrare och mer ömtåligt är ett levande ljus i mörkret. Värt att skydda.
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP