Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ÄLSKADE FLICKA

MIN ÄLSKADE FLICKA

Hon är luften jag andas
Hon är mina hjärtslag
Hon är tårarna i mina ögon
när vi måste ta farväl

Hon är stoltheten jag har
Med allt hon åstadkommer
Jag är den som ger hopp
I det hon tror på

Hon är en del av min kropp
Men nu är hon fullvuxen
När hon vinkar hej då
Och finner ett liv för sig själv

Min vackra älskade flicka
Du har växt så fint
Du gör mig så stolt
Att veta att du är min

Bo Grapenskog





Fri vers av Knoparemoj
Läst 186 gånger
Publicerad 2019-09-03 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj