Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar att vi kunde ses oftare

jag har letat efter dig så länge
så länge så att jag känt att det inte längre är värt
och att jag söker förgäves
jag har gett upp över tiden
försökt infinna mig i tillvaron
så som den är
men just då
när jag blev blind för dig
fick du upp ögonen för mig
och för första gången
kunde jag känna något
i mina mörkaste hålor trängdes det fram
passerade genom mina vråer
platser jag inte visste fanns
ilande men bubblande
rann du genom min kropp
klättrade försiktigt genom bröstkorgen
och över mina revben
kramade mitt hjärta
och fortsatte upp
och för varje steg
tycktes jag förstå vem du var
det var länge sen vi sågs sist
du har legat i gömma alldeles för länge
jag önskar att vi kunde ses oftare
jag har saknat dig




Fri vers (Fri form) av eftertolv
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-06 16:43



Bookmark and Share


  Sjölinia
Fin.
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

eftertolv