Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget mer

det är inte för alla sms
där jag vägt varje ord
innan jag klickat på skicka

eller för alla samtal
där du pratat om allt och inget
innan jag tillåtit mig själv att säga godnatt

inte heller för alla låtar
som vi lyssnat på
och som jag aldrig nånsin igen kommer kunna lyssna på
utan att tänka på dig

nej, av allt jag gjort
med dig,
för dig

aldrig nånsin har det varit
för att vi ska förbli vänner

och inget mer




Fri vers (Fri form) av eftertolv
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-04-19 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eftertolv