Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel över

Det är så lätt att tappa hoppet
När varje andetag känns som det sista
Och kanske döljer sig i den känslan
En längtan efter att få ge upp

Men jag är starkare än nordanvinden
Då den blåser rakt emot mig

Ty jag har lärt mig att 
Hur hårt det än blåser
Hur mycket tvivel jag än har på livet
Så finns det alltid en ängel över
En ängel som är där just för mig

Det är den som blåser bort mitt tvivel
Med nordanvindens kalla andetag
Den torkar bort min ensamma tår
Med spetsen av sin vinge
Den skänker mig i natten lite ro




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-07 23:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar både skörhet och styrka!
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP