Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

|| allt som ||

det här är min sjukdom
mellan orden
det här är en kropp
och en handling
ett vackert minne
av att krypa ihop
och en bild i våld

det här är ångest hanterad
och kyla mellan benen
eller ett personligt väder
med en hand i en annan
det här är fjärilsim
och alla mina flickvänner

det här saknar riktning
och det är ensamhet
bortom förstånd
det här är
vem skriver den här dikten
och hur jag vet att jag lever
strimmor av ljus mellan
stormar
det är vad det är
ett förlåt på hundra språk
det här är
livet som lek
en väntan
en morgon!
och
tomrum
och

det här är

ALLT JAG SKRIVER
i ett sista rop
och mina drömmar
och sånt
och tungor i
och en
ett hård nedslag på tangenter
det här är ett tecken om
något
alla celler i en ansträngning
ett steg
framåt




Fri vers av Nutiden
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-09 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nutiden
Nutiden