Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provar format och försöker få fason (110/ /112) på ett […]

 

 

 

och annat. Bok-

en (110/ /11101) tar tid. Bok [#] ett (1) trolig-

en (110/ /110) noterad ‹100/ /i› innevarande

månad (100/ /109) men vi får väl se [101/ /111] om

schemat (11101/ /ae) är fungerande/         

 

 

 

 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-10 16:15



Bookmark and Share


  farbror zwed



[-------------------------]
__________________/
3220 TEXT-
ER… 20190910.IMG
FUNG/
¯¯¯¯¯¯\___________/
[······························]

2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed