Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening


Han har villa.
Försäkringskassa.
Fyrhjuling till barn.
På vinter bra varm.
Skinnsoffa i vardagsrummet.
Pantbrevet och Skatteverket.
Adventljus.
Och lagom snus.
Tre kylskåp och lekstuga.
Till tiggare allmosa.
Systembolag’ lördagarna.
Melodifest.
Löparbana.
Mycket cykling med störthjälm.
Fikarast, hög grind av järn.
Vacker Volvo - made in Kina.
Snöskoter och sommarresa.
Kompisar samt grillparty.
Husvagn.
Båt.
En kul husky.
Ica Maxi.
Tatuering.
Jämställdhet och deprimering.
Säkerhet och rutinbruket.
Lugn och ro.
Det ljuva livet.

(Som om han påminde mig om
den där gulliga lilla grabben
vem tror att - stackars, stackars galet barn! -,
att ingen kan se honom när han gömmer sig
bakom den pluttiga, fina handen.)




Bunden vers (Rim) av Dora Lendvai
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-10 18:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Reval, eh...
Latvia?
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Dora Lendvai
Dora Lendvai