Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SENRYU TANKA 12.09.19

Hösten är kommen
skrivarvänner alla slut,
ej en enda kvar.
En ”like”kan aldrig ses
bland stönande skälvberöm.

Bosse 12 september 2019.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-12 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten