Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten sate

 

Häromnatten satt en liten sate på min sängkant
Liten som ett troll, rund som en boll
Blev tvärrädd, var inte beredd, och så udda
Satt o dinglade med benen strax intill
Tyst, men så nära att jag kunnat nudda
Några sekunder senare kändes det mest genant
Att ett fantasifoster dyker upp så där hos en tant
Och med attityd, obesvärad och nonchalant

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-13 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig udd och okuvlighet!
2019-09-16

  Stanley Rydell
Kul som en frifräsande limerick med flyt och attityd!
2019-09-16

  Lehva VIP
"När du får oväntat besök..." Skojar bara. Var inte det en Gevalia-reklam? Din text är humoristisk och annorlunda. Dessutom med rytm.
2019-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra rimmat om ett ovälkommet besök
av ett oväntat och skrämmande troll
som inte vill vara aktiv på dagens scen
utan på natten spela sin huvudroll !
2019-09-15

  gunnnar nylund VIP
Ja, de där små rackarna känner jag
till. Ibland sitter en elak sate på ena
axeln och bråkar med en liten ängel
på den andra. Både säger åt en vad
man skall göra... snacka om att man
blir förvirrad.
2019-09-13

  Respons VIP
Skickligt rimmat om en udda händelse!
2019-09-13

  Kungskobran VIP
Härligt , hoppas det kommer fler det berikar och ger stoff till poesi
2019-09-13

  Kaptenlöjtnant
Vilken fräck en.
Bra
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP