Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skammens grepp

Jag hoppas att du inte glömmer bort mig
Att du kan minnas mig som jag var
Vi är inte färdiga än
Det är inte slut

Det finns något annat därute, för oss
Jag är så trött nu och du håller mig fången
I skammens eftervågor dansar jag
(Där du benämner mig som manisk)

Där ska jag dansa ensam
Tills du förlåter mig och omformulerar mig
Tills du välkomnar mig hem igen
Jag älskar dig nåt förbannat

Ditt egoistiska jävla svin




Fri vers (Fri form) av Glömskan
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-13 21:29



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Känsloladdat
2019-09-14

    ej medlem längre
Vilken rungande slutkläm på en redan mörkt levande text!!!!!
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan