Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segelmakare (Värmdö, augusti 2018)

Jag visste att det skulle göra ont
när jag stod där på bryggan
när jag såg den lilla båten
som är din
Jag visste att jag skulle gråta
den här stunden
Jag visste att jag skulle sakna
solen, värmen, doften av dig
På något sätt är jag
ändå tacksam inför allt
fastän tårarna rinner
som ett hav

På något sätt är jag
ändå tacksam inför allt

Jag fick uppleva dig.

Nu är du evigt bevarad i mig
Du är ärret, barnet, livet, stormen
du är ögonen som såg mig




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-29 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP