Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folktro

Rönnbärs rikedom
spår vinterns snömängd
kan kollas i år




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-15 10:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Puh vad jag hoppas att talesättet stämmer att rönnen inte bär tungt två gånger. Dvs att det blir lite snö. Bara lite lagom. Mycket fin haiku.
2019-09-18

  Njord
Ja mycket rönnbär är det också här nere. Vore roligt med en kall vinter!
2019-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande Haiku vars innehåll förstärks av fotot.
2019-09-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart haiku och bild!
2019-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Cool bild.

Ja, det kan ju ligga något i det, något som t o m har vetenskaplig nimbus.
2019-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP