Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstnär / Louise Berg


Power, lycka och ett slående hjärta

 

Hon kommer på sig själv 

med att vilja göra en piruett 

och hon vet precis vad det 

beror på 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-15 19:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roligt! Härligt! Vilken stuns!
2019-09-15

  kerstin skriver VIP
så härligt <3
2019-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP