Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är direktören för det hela

För rädslan är fånge i min kropp och min kropp är fångad av mig
Jag har nycklarna
Jag är en anstalt och direktören för det hele




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-16 06:19



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Spännande spänning mellan första och andra raden!
2019-10-11

  Respons VIP
Känns ändå som ett hopp att det är diktarjaget som har kontrollen över förändringen.
2019-09-17

    Sefarge VIP
Så kortklokt Skriftat
Släpp fången loss!
Ur din egen
anstalt!

2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP