Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre väntrum



När det snurrar för fort
och det är svårt fatta beslut

öppnar jag dörren och går in
i mitt inre väntrum

där får jag nya insikter
tankar som förändrar mitt sätt att se

både på mig själv
och det som är runtomkring

när jag går ut och stänger dörren
är beslutet väl genomtänkt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-09-16 12:48



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Ett inre väntrum är en fin metafor...
2019-09-20

    Peter Söderqvist
Vägen till beslut så vackert målad i ord.
2019-09-19

    ej medlem längre
bra beskrivet, av ditt inre rum.
ett sådant borde alla ha.
2019-09-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra råd att ta efter! Tack!
2019-09-19

  Ezmeralda VIP
Det är nog så viktigt att tänka två varv innan vi tar våra beslut.
2019-09-18

  Stanley Rydell
Konkret och insiktsfull gestaltning av processer som leder till visa beslut. Timing är ett bra ord för detta grundliga och hållbara förhållningssätt. En tydlig början och en tydlig avslutning.
2019-09-17

  Respons VIP
Kloka ord!
2019-09-17

  Eva Helene VIP
Klokt! Tyvärr glor väl många i mobilen i stället för att inte missa något "av värde".
2019-09-17

  Olof Lagerhorn VIP
Klara bilder som visar oss hur vi kan vila
och hämta kraft i vårt inre.
2019-09-17

  Lehva VIP
Vilken fantastisk liknelse!
2019-09-17

  Feminaz
Fint ordat om den inre vilsamma kärnan i självet!
2019-09-17

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland måste vi ta en paus från oss själva när vi springer i ekorrhjulet
Kramar
2019-09-17

  M.Eta
Bra tips för tankeverksamhet!
2019-09-17

  Blomma-Stjärna VIP
fint att läsa och just så ska det vara, för utan "egentid, egetrum" hur kunna ta ett eget beslut ?
2019-09-16

    ej medlem längre
Vilken underbar bild av ett inre väntrum! Ett sådant borde vi alla vårda, en plats för eftertanke att återvända till.
2019-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka råd att ta till sig. De borde många ta till sig.
2019-09-16

  WyS VIP
Bra åtgärd....!
2019-09-16

  Feliaxel VIP
Kloka ord
Fler skulle behöva tänka så
2019-09-16

  Öknens Ros VIP
Man kan inte skynda på livet.
2019-09-16

  Niliboy
Å att inte tänka å bara vila i mig själv,
Är min melodi, men när det kräva förman begrunda å lösa uppgifter!
2019-09-16

  ULJO
En klok kvinnas råd till ett stabilare leverne
2019-09-16

  KattenKin VIP
Mycket klokt att liksom ta en time out för att låta saker ramla på plats i egen takt.
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP