Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL KYSSA DINA BLODRÖDA LÄPPAR

JAG VILL KYSSA DINA BLODRÖDA LÄPPAR


Jag vill kyssa dina blodröda läppar
Att beröra dina rosiga kinder
Jag vill höra din underbara stämma
Ändå ibland kan det bli lite högt

Vill glömma alla mina sorger
Bara för att vara med dig i morgon
Tänk att du alltid är brevid mig
Hoppas att denna dröm blir verklighet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-16 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj