Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag skrev den här var jag riktigt ledsen och besviken. Varenda ord i denna dikt är sanning.


Anna Holmgren!

Du har alltid betytt mest för mig.
Jag önskar att allt belv som förut när vi träffades första gången.
Den personen kommer jag alltid att minnas.
Dagarna innan vi skaffade pojkvänner när vi gjorde allting tillsammans.
Men när du fick pojkvän var det som att du glömde att jag fortfarande fanns.
Jag saknar dig i mitt liv!
Kommer gråta varje kväll och inte kunna sova men vad kan jag göra åt saken?
Kommer ju få gråta hur jag än gör, för du sårar mig så mycket med dina lögner och din falskhet.
Du ska bara veta att jag alltid älskat dig och att du alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta.
Du har fått mig att må så himla dåligt.
När jag skrev att jag skulle gråta varje kväll var det bara ett uttryck.
När jag skrev det trodde jag att det var omöjligt, men jag har lyckats med det.
Jag trodde aldrig man kunde älska en vän så himla mycket men jag älskar dig av hela min själ.
Du ska veta att jag somnar varje kväll och gråter i sömnen och vaknar utav att tårarna rinner.
Att han fått dig så annorlunda gör mig så himla ledsen.
För jag minns den fina söta lilla flickan jag träffade hon var alltid glad och log.
Vi hade alltid roligt tillsammans, vi tillbringade varje sekund tillsammans.
Du kan inte tänka dig hur mycket du alltid betytt för mig.
Nu när jag skriver det här forsar tårarna.
Anna, snälla bli den du en gång var, du ljög aldrig och du glömde aldrig bort mig och det allra viktigaste var att då hade du din alldeles egna vilja.
Du bestämde själv det var ingen som åt dig.
Tänk efter hur du verkligen vill ha det?
Jag vet att man kan älska någon mycket ibland, men det är inte alltid det som är huvudsaken, utan man måste även tänka på om man trivs i sitt förhållande eller om man mår dåligt och borde lämna den man älskar fast att det är jätte svårt.
Tänk på det jag sagt till dig, vill du verkligen bli behandlad så här?
Jag vet vad du har sagt till mig och tänk på det.
Du förtjänar något bättre.
Jag kommer alltid att stötta dig, men först vill jag veta hur du vill ha det?
Och om du ens tänker förändra dig och om jag betyder någonting för dig längre?
Anna, du har alltid varit min ängel med vita vingar.
Jag har alltid älskat dig och vill fortsätta att kunna älska dig för den du är.
Inte för den någon annan gjort dig till, det enda jag begär utav dig är att du ska vara dig själv.

VAR DIG SJÄLV OCH ANVÄND DINA EGNA ÅSIKTER, DET ÄR VIKTIGAST!




Fri vers av madde_go
Läst 809 gånger
Publicerad 2006-06-29 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_go
madde_go