Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Björkens grenar dansar

De böljar fram och tillbaka
som sädesfält i vinden
dansar balett framför mina ögon
till musik från vindens virvlar i löven

En kastvind ruskar om
blir till ett crescendo
som övergår till mjuk andante
i björkens böljande hägn




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-18 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert samtal mellan träd och vi d
2019-09-19

  KattenKin VIP
Fin höstmusik du skriver, riktig björkpoesi.
2019-09-19

    Sefarge VIP
Naturens musikaliska
Dirigentpinne det bästa
Är?
;)
2019-09-18

  Öknens Ros VIP
Björkens sus är som en naturens sång.
2019-09-18

    ej medlem längre
Vilken vacker lovsång till björken.
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP