Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns så många sätt att förklara något, exempelvis ett ord, så varför inte likt följande. Om bilden. Isdans, det är väl att 'umgås på sjön', en smula vintertid, då sjön är trött och lagt sig till vintervila?


Dagens klargjorda ord 2019 09 21



Före
-
Innan snöfallet utanför
en stad som
exempelvis Kramfors var
vägen sådär framkomlig.
Men efter snöfallet
var det för
skidåkare i vilket
fall rätt före.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-21 00:35



Bookmark and Share


  ULJO
Vinnaren av vasaloppet före på rätt före.
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP