Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat

Idag sol, ljum vind
paus i höstblivandet
återvänder snart




Bunden vers av Gunnel Eriksson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-21 14:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Höstblivandet....vilket strålande ord. Jaa kan höstblivandet få ta paus. Håller med.
2019-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med sensommarvärme, njuter i fulla drag!
2019-09-23

  Njord
Ja sommaren kom åter för några dagar, men mörkret förråder. Fin haiku.
2019-09-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja en skön respit! Fin haiku!
2019-09-22

  Larz Gustafsson VIP
Är det vad du hoppas på?
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP