Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skärva, ett liv

Mörka nätter utan gryning

Fyller själen med sömnlös skräck

I slutändan är vi alla bara människor 

Som vill hitta tryggheten

Bland livets sönderslagna rester 

En skärva

Ett liv

Som alla borde räknas lika

Men rädslan håller oss tillbaka 

Så vi låter ensamhetens otrygghet 

Döma våra handlingar i tysthet

Oförmögna att sträcka ut en hand

Till hjälp när vinden blåser

Så här står vi nu allena 

Tysta i infernots rester

Och låter våra själar gråta blod

Över vår självvalda isolering 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-23 23:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vemodig och tankeväckande text om hur livet kan vara.
2019-09-25

  ULJO
Alla är vi lika. Alla borde vi vara lika. Sträck ut en hand................
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP