Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid 18 års ålder är flickan fortfarande 2 år gammal, vi talar om Greta, som är 16 år, och som lyckades sätta Trump i underlägsenhetskomplexet, så han skulle inte ha uttryckt sig så låg i sina åldern om denna känsla inte var där som svidit.


Hur vågade Trump göra narr av en tjej som Greta?

Otroliga kommentarer och attityder. En passionerad och hängiven ung flicka uttrycker sin oro över världen och hon är allt från hjärntvätt till otäck. Jag antar att folk glömmer att unga människor ofta är idealistiska och lidande, tills de blir äldre och blir cyniska och desillusionerade, om verkligheten hos gamla vita racers som styr världen för sin egen vinst och nytta. Blodig motbjudande. USA: s president Donald Trump anser att han förtjänar Nobelpriset för "många saker" och insisterar på att han vill förmedla mellan Indien och Pakistan, I samband med detta är första gången jag hör om klorofyllkommunister, låtskrivare text som skrivs att man tror det handlar om de politiska partiernas strategier. "kristen terapi" som fröken Greta annars använder ensam, den enda är mycket mer komplicerad, på materiellt existentiell nivå, och eftersom vi hade möjlighet att se ett barn från en skådespelets farfar och operasångers familj, kan vi säga att Greta - gav starka känslor och mycket uppskattning till Sverige.

Även om modernaturen har många barn, men inte många har en stark vilja fram till slutet. Greta är Galions figur till havet och på land och en symbol för vad ungdomar borde vara;

https://twitter.com/WIRED/status/1176166230425780224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1176339522113679360&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Fa%2FEW5X4G%2Ftrump-hanade-thunberg-efter-fn-talet-verkar-lycklig

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-24 09:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sluta anklaga Gretas föräldrar när hon åberopar den Helige Ande och Naturens Moder. Människor är som dåliga förlorare, medan hon är en varelse som kallas den Helige Ande, varnar hon människor att inte låta sig förstöra planeten under deras fötter för värdelös lyx. det är verkligen tråkigt att statsapparaten ser barn med (Aspergers syndrom (ASD) är en omtvistad diagnos inom autismspektrum och en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning enligt diagnossystemet ICD-10). och automatiskt tror att vi är exploaterade eftersom vi talar på ett sätt bortom våra. ålder Vi är våra egna sinnen, en 10 årig talar som en 85 år erfaren general, varför inte kan världen beräkna vårt sätt att tänka?
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP