Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan

Han kom som en objuden gäst
Med iskall hand han skakade min
hand
Ondskan du är ej bjuden
Aldrig du kan förmå mig att bli
din vän

Mina ord hade ingen makt
Han log och satte sig ner
Stolen ville springa bort
från den totala ondska som tyngde

Njutning fick han av min förvirring
Och ännu mer av mina försök att
finna mod




Fri vers av reynolds
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-06-29 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reynolds